Λίγα λόγια
για το Nama

Nama Signature

 

Χαθείτε στη μαγεία των γεύσεων και γνωρίστε τον εαυτό σας καλύτερα μέσα από τα ξεχωριστά πιάτα του Nama.
Το κάθε πιάτο κρύβει και μια ιστορία, μια ματιά στο παρελθόν αλλά και στις παραδόσεις τόπων όπως η Κίνα, η Ιαπωνία, το Βιετνάμ.
Τόσο το προσεκτικά επιλεγμένο και πλούσιο μενού του Nama, όσο και ο ατμοσφαιρικός του χώρος θα σας χαρίσουν μια όμορφη, ιδιαίτερη και εξωτική βραδιά που σπάνια θα συναντήσετε.

Nama Κινέζικο
nikos tsourekas

Νίκος Τσουρέκας
(Ιδιοκτήτης) 

Σας προσκαλώ στο εστιατόριο Nama όπου θα βρείτε έναν συνδυασμό Κινέζικης, Βιετναμέζικης, Ιαπωνικής και Πολυνησιακής κουζίνας. Η ποιότητα αλλά και οι ιδιαίτερες γεύσεις θα σας κερδίσουν και η ζεστασιά του χώρου θα σας χαλαρώσει.
Το Nama είναι το ιδανικό μέρος για ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό τραπέζι αλλά και για ένα ιδιαίτερο και χαλαρό γεύμα στο σπίτι σας αφού γίνονται και διανομές με ειδικές, πιστοποιημένες συσκευασίες.
Ξεκινώντας να δημιουργήσω έναν χώρο όπου θα φιλοξενούσε με τον καλύτερο εφικτό τρόπο όλο μου το Ελληνικό μεράκι για την Ασιατική κουζίνα, δημιουργήθηκε το Nama.
Είναι θαύμα στις μέρες μας να καταφέρει να αποκτήσει κανείς αυτή την χαρά, εγώ να σας δίνω την γεύση και την ποιότητα που ζητάτε και παράλληλα να ανταμείβομαι από εσάς με την γεύση της αγάπης και της εκτίμησης που έχω εισπράξει και συνεχίζω να εισπράττω όλα αυτά τα έτη.
Εύχομαι να συνεχίσει αυτή η νόστιμη σχέση μεταξύ μας γιατι αυτή είναι που κατέστησε το Nama ως θαύμα.
Άλλωστε “τι να την κάνεις την παντοδυναμία όταν απαγορεύονται τα θαύματα;”